Tot uw dienst op het gebied van spuitbussen sinds 1995!

In 1990, begon in Nederland, de firma Hevaert, met het introduceren van enkele spuitbussen van reeds uitstekende kwaliteit, in haar bestaande gamma. De vraag en behoefte aan goede producten, van haar vele klanten werden steeds groter en sterker, zodat besloten werd tot uitbreiding en de groep : Hepro op werd gericht, die in het bijzonder een grote gamma aan spuitbussen en verfproducten verkoopt welke beantwoordt aan het merendeel van de wensen en behoeften van de industrie van tegenwoordig.

Een actieve partner ook in Benelux en Europa !
Wij zijn actief in Frankrijk, België, Luxemburg en Nederland en op korte termijn ook in een groot deel van de overige EG-landen. Onze grote opslagcapaciteit en ons transportnetwerk zorgen er mede voor dat wij snel en doeltreffend kunnen leveren.

Voortdurend op zoek naar kwaliteit
De producties (Nederland en Duistland) zijn gecertificeerd met ISO 9002.

Respect voor het milieu
Wij garanderen dat al onze producten geen CFK bevatten, dit ter bescherming van de ozonlaag. De door ons gebruikte grondstoffen leveren het minste gevaar voor mens en milieu.

Een doeltreffende partner – een luisterend oor
Onze verscheidene klanten laten ons geregeld weten wat hun behoeften en nieuwe wensen zijn. Ons laboratorium wordt op deze manier in staat gesteld om eventuele nieuwe ontwikkelingen door te voeren. Ons verkoopteam staat altijd tot uw beschikking voor overige informatie of suggestie.

Ons uiteindelijke doel : Kwaliteit leveren, dus tevreden klanten !